سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله آموزش مدیریت خشم بر بهبود روابط والددر کودک در والدین کودک

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله آموزش مدیریت خشم بر بهبود روابط والددر کودک در والدین کودکان دارای نشانه های اختلال بیش فعالی نارسایی توجه در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آموزش مدیریت خشم بر بهبود روابط والددر کودک در والدین کودکان دارای نشانه های اختلال بیش فعالی نارسایی توجه در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آموزش مدیریت خشم بر بهبود روابط والددر کودک در والدین کودکان دارای نشانه های اختلال بیش فعالی نارسایی توجه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آموزش مدیریت خشم بر بهبود روابط والددر کودک در والدین کودکان دارای نشانه های اختلال بیش فعالی نارسایی توجه در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین همایش ملی علوم تربیتی و روان شناسی
تعداد صفحات: 12
نویسنده(ها):
محمد تجدد – دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی روانشناسی دانشگاه گیلان
موسی کافی – عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان
عباسعلی خانزاده – عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان

چکیده:
پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر آموزش مدیریت خشم بر بهبود روابط والد- کودک در والدین کودکان دارای نشانه های اختلال بیش فعالی نارسایی توجه انجام شده است. پژوهش حاضر از نوع نیمه آزمایشی پیش آزمون- پس آزمون با گروه کنترل می باشد. تعداد 24 نفر از کودکان دارای نشانه های ADHD از مدارس شهرتولم از طریق نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب و از والدین آنها جهت شرکت در پژوهش که شامل 7 جلسه (هر هفته 2 ساعت) آموزش کنترل خشم می باشد دعوت به عمل امد. شرکت کنندگان مقیاس رابطه مادر- کودک را قبل و بعد از شرکت در جلسات اموزشی تکمیل نمودند در پایان جلسات آموزشی، داده های حاصل از پیش آزمون و پس آزمون با آزمون کوواریانس تک متغیری مورد تجزیه و تحلیل اماری قرار گرفت. نتایج نشان داد که اموزش مدیریت خشم در روابط بین مادر- کودک تاثیر دارد و باعث افزایش پذیرش کودک توسط مادر و همچنین کاهش رفتار طرد آمیز مادر نسبت به کودک می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر